Ristiäiskakkua Ennille

Työkaverini tyttärentyttären ristiäisiin lupauduin tekemään massapäällysteisen kakun. Toiveena oli vadelma-mascarponetäyte, vaaleanpunainen kakku ja valkoiset kukat, nimi ja marsipaanivauva.Kakkukuorrutuksessa on pari pötköä vaaleanpunaista marsipaania ja yksi valkoinen sokerimassapaketti. Vähän väriä piti korjata pastavärillä tummemmaksi. Kuorrutteen alle laitoin taas suklaakreemin.

Kommentit

 1. Hei! Millä nuo kirjaimet on tehty? Ostin nimittäin itse silikonimuotin ja yritin marsipaanimassalla tehdä kirjaimia, tuloksetta... Oisko jotain vinkkiä niiden tekoon?

  VastaaPoista
 2. Moikka, kirjaimet on tehty tällaisella muotilla: http://www.ullanunelma.fi/product_details.php?p=2654

  Ewelynillä on hyvä ohje tällä muotilla tehtyihin kirjaimiin, harmi vaan, että tuo vuodatus temppuilee ja kuvat eivät nyt näy. Mutta ohje on osoitteessa http://ewelynin.vuodatus.net/blog/2873358/kirjainmuotit/

  Itsekin taistelen välillä näiden kirjainten kanssa, että saan ne onnistumaan, mutta tuo Ewelynin ohje on kyllä hyvä. Täytyy vaan malttaa antaa massan kuivahtaa ennen kuin alkaa painaa siitä näitä kirjaimia.

  Ja aina kannattaa tehdä ylimääräisiä kirjaimia, sillä kun niitä kakun päälle siirtelee ja liimaa, niitä tuppaa siinä välillä hajoamaan :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti