Rippijuhlien tarjottavia

Kuopuksemme Ella juhli konfirmaatiopäiväänsa viime viikoloppuna. Huh... ainakin äidillä oli melko rankka viikonloppu, mutta selvittiinhän siitä. Mukavampaa olisi, jos pyytäisi ja saisi jonkun hoitamaan keittiötä ja tarjoiluja juhlien ajan, pääsisi sitten itsekin enemmän seurustelemaan vieraiden kanssa.

Meillä oli ensimmäiselle vierasjoukolle tarjolla ruokaa, mutta valitettavasti tästä pöydästä ei ollut onnistuneita kuvia. Tarjolla oli kuitenkin vihersalaattia, italiansalaattia, pastasalaattia ja basilikavinegrettiä, fetajuustoa, etikkapunajuuriviipaleita, suolakurkkua, todella herkullista piimäjuustoa (äitini tekemää ♥), keitettyjä kananmunia, silliä, savusiikaa, lihapyöryköitä, possunfilettä kastikkeella, uusia perunoita ja soija-kasviskastiketta. Kahvipöydän antimista sentään löytyy kuvaakin.


Eli kahvipöydässä oli tietystikin kakkuja, tällä kertaa sankarin ihan itse leipomat juustokakut: appelsiinijuustokakkua, johon lisättiin valkosuklaata, valkosuklaa-limekakkua ja caipirinhakakkua. Kakkujen koristeet ovat suklaata ja nekin Ellan itsensä tekemät.


Lisäksi tarjolla oli suklaisia minimuffineita, nekin Ellan valmistamia.


Ja vielä minun leipomia mokkapaloja.

Toiselle vierasjoukolle oli tarjolla kinkkuvoileipäkakkua, lohivoileipäkakkua, pullaa, minimuffineita, mokkapaloja sekä kahta juustokakkua. Tyttäreni Laura otti kyllä kuvat noista voileipäkakuistakin, mutta nyt en sellaisia mistään löydä. Ottikohan ne omalla kamerallaan? Toivottavasti ne vielä jostain löydän.

Ja tässä nyt kuvaa voileipäkakuista:


Ja lopuksi on pakko laittaa kuva ihanan söpöstä uudesta kakkulapiosta, jonka ostin.Korkokenkä-kakkulapio

Kommentit

  1. Ihanat tarjoilut ja huippu tuo kenkälapio :)

    VastaaPoista
  2. Juu ne voileipäkakkujen kuvat otettiin mun kameralla kun sun muistikortit oli täynnä! :D Mä tyhjennän omat kuvat koneelle tässä joku päivä ja lähetän sit sulle jonkun kuvan... :)

    VastaaPoista
  3. Voi kun on hauska tuo korkokenkäkakkulapio. :) Tarjoilut näyttävät hyviltä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti